Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ziutek Gość
|
Wysłany: 24 Maj 2019 12:24 Temat postu: Samochód po zimie |
|
|
Zima to trudny czas dla naszego samochodu, Mój ma w szczególności ciężko, ponieważ nie jest garażowany co też niestety negatywnie na niego wpływa. Może jak się dorobię domu z garażem, a jest taki plan to wtedy,,będzie" mu lepiej. Warto jednak mieć parę rzeczy na uwadze - http://dlalejdis.pl/artykuly/jak_zadbac_o_auto_podczas_zimy_i_tuz_po_niej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kapłon Gość
|
Wysłany: 04 Paź 2019 06:59 Temat postu: |
|
|
Ja obecnie szukam jakiegoś sklepu ze sprawdzonymi częściami do auta (chodzi mi głównie o klocki i tarcze), bo przed zimą koniecznie muszę je wymienić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Walczyk Gość
|
Wysłany: 04 Paź 2019 12:49 Temat postu: |
|
|
Zerknij koniecznie na ofertę z EBC Brakes. Ja tam będę zamawiał hamulce do mojej Mazdy. Ofertę innych modeli również posiadają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kartofel Gość
|
Wysłany: 15 Paź 2019 08:10 Temat postu: |
|
|
Po zimie, to koniecznie trzeba wymienić opony i dokładnie zakonserwować blachę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 25 Paź 2019 16:48 Temat postu: Damian |
|
|
Jeżeli chodzi o wyposażenie aut to uważam, że warto jest zwrócić uwagę na bardzo przydatny gadżet, jakim jest specjalne pudełko na klucze James. Dzięki niemu nasze klucze będą zawsze przechowywane w odpowiedni i bardzo bezpieczny sposób. Ponadto dzięki wykonaniu z aluminium pudełko jest również skutecznym zabezpieczeniem przed kradzieżą nowoczesnych aut, z użyciem urządzeń wykorzystujących fale emitowane przez klucze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karosiu Gość
|
Wysłany: 26 Paź 2019 08:46 Temat postu: |
|
|
Pudełko na klucze chyba nie jest zbyt pomocne, a kursy jak najbardziej. Warto w siebie inwestować! |
|
Powrót do góry |
|
 |
markos Gość
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|