Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tereskamarkowska Gość
|
Wysłany: 09 Lip 2019 11:50 Temat postu: Baza pod podkład |
|
|
Drogie dziewczyny, powiedzcie mi czy używacie bazy pod makijaż? Zauważyłyście jakąś poprawę np. jeżeli chodzi o utrzymywanie się podkładu z/bez bazy? Ja mam kilka baz, ale szczerze mówiąc to po żadnej nie widzę różnicy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kokoszka Gość
|
Wysłany: 09 Lip 2019 13:28 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc to ja nie wyobrażam sobie swojego codziennego makijażu bez bazy. Mam cerę tłustą, a baza pwooduje, że makijaż jest przez cały dzień na swoim miejscu. Ostatnio nawet zamówiłam sobie nową bazę pod podkład z tego sklepu. Czekam właśnie na dostawę |
|
Powrót do góry |
|
 |
ulka-lulka Gość
|
Wysłany: 20 Wrz 2019 11:08 Temat postu: gładka skóra |
|
|
aby makijaż dobrze się trzymał sama baza nie wystarczy, należy jeść zdrowo i przyjmować suplementy, które poprawią wygląd waszej skóry, ja korzystam z Neoglandyna ma dużo tłuszczów omega 3 i omega 6 dzięki temu moja skóra jest nawilżona i gładka, make up trzyma się długo i wygląda zjawisko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|