Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulgreg1 Gość
|
Wysłany: 09 Lut 2010 06:28 Temat postu: Łatwe i przystępne KREDYT oferty w bezpiecznym miejscu |
|
|
Jestem prywatnym Money Lender i firmy finansowe spółki za prawdziwe
Nieruchomości oraz wszelkiego rodzaju Finansowanie przedsiębiorstw. Ja również oferują pożyczki na osób, firm i osób prawnych z oprocentowaniem na poziomie 2,5% rocznie tylko i 0,5% udziałów stawki miesięcznej podstawy Kwota kredytu między sumą Five Tysiąc (2,000.00) Euro / dolar USA do pięćdziesięciu milionów ($ 50,000,000.00) Euro / dolar. Pożyczki na rozwój przedsiębiorstw przewagi konkurencyjnej / rozszerzenie działalności.
Oferujemy również następujące rodzaje pożyczek
* Personal Loans (Secure i niezabezpieczone)
* Pożyczek na działalność gospodarczą (Secure i niezabezpieczone)
* Kredyt konsolidacyjny
-Low Down Zero pieniędzy lub finansowania programu Dostępne
-Email swój kredyt wniosek, następujące informacje
paulgreg_loaninvestment@hotmail.com
Uzyskać wszelkie kwoty pożyczki bez zabezpieczenia i cieszyć zewnętrzne (1) rok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 31 Sie 2011 08:09 Temat postu: |
|
|
Heh, marża i oprocentowanie niższe niż w jakimśkolwiek banku działającym na polskim rynku i ta kwota maxymalnej pożyczki 50 mln dolców pewnie jeszcze bez poręczycieli i zabezpieczenia, nie wiem co myśleć o tej ofercie kredytowej żeby wszystko NAPRAWDĘ było takie piękne |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|