Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kajtek93 Gość
|
Wysłany: 14 Paź 2020 13:25 Temat postu: Pomoc po nieudanym remoncie |
|
|
Hej, szukam pomocy dosłownie wszędzie, gdzie się da. Jakiś rok temu miałem w domu remont generalny: kuchnia, łazienka, kilka pokoi. Podłogi były nieruszane, głównie ściany i sufity. Po 3 miesiącach wszystko zaczęło się sypać: płytki wyglądają jak harmonijka, są tak pofalowane, od ścian farba odchodzi PŁATAMI (wcześniej były na ścianach tapety, może ma to z tym jakiś związek?). Było kilka firm remontowych, ale nikt nie chciał podjąć się poprawek, stąd moja prośba i pytanie: znacie kogoś, kto mógłby pomóc w takiej sytuacji (najlepiej z Wieliczki lub okolic)? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franek Gość
|
Wysłany: 14 Paź 2020 15:58 Temat postu: |
|
|
Współczuję. Nie próbowałeś pociągnąć do odpowiedzialności tych, którzy zepsuli robotę? Chociaż w sumie może lepiej nie, bo jeszcze pogorszą sprawę. W każdym razie jeśli chodzi o remonty w Krakowie to mogę polecić https://kapitanremont.pl/ . Znajomi byli zadowoleni, a ja sam planuję remont łazienki, więc będę się z kontaktował z tą firmą |
|
Powrót do góry |
|
 |
Darka Gość
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|