Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MaherO Gość
|
Wysłany: 14 Sie 2019 08:24 Temat postu: Jak się przeprowadzić? |
|
|
Cześć! Planuję przeprowadzkę, ale nie jestem pewien, na co postawić. Swoje auto i kilka kursów, wynajem dostawczaka, czy zatrudnienie ekipy, która pomoże mi wszystko ogarnąć i przy okazji przeniesie meble, które normalnie byłbym zmuszony zostawić. Co myślicie? Moi znajomi polecają ostatnią opcję, bo sami ostatnio korzystali z https://megaprzeprowadzki.pl/ i bardzo sobie chwalą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fero Gość
|
Wysłany: 19 Sie 2019 14:07 Temat postu: |
|
|
Dobry pomysł, też korzystałem kiedyś z firmy przeprowadzkowej i miło wspominam tamten czas. Rok później pokusiłem się na oszczędności i całe przenosiny zajęły mi ponad tydzień. Ledwo się wyrobiłem z oddaniem mieszkania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TomTom Gość
|
Wysłany: 22 Sie 2019 09:37 Temat postu: |
|
|
Tylko firma przeprowadzkowa. Ja bym nie dał rady przenieść swojego dobytku samodzielnie w krótkim czasie. Chyba że ktoś by mi pożyczył dostawczaka, ale nawet wtedy trzeba więcej rąk do pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaczorek Gość
|
Wysłany: 09 Wrz 2019 11:32 Temat postu: |
|
|
A ja się sam przeprowadzałem, tylko miałem pecha z samochodem i w trakcie przenosin okazało się, że konieczna jest wymiana oleju, Kraków na szczęście jest zasobny w serwisy samochodowe i szybko otrzymałem pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|