Uwaga: Żeby pisać na forum, nie trzeba się nigdzie rejestrować! |
www.rejsymorskie.net Forum: Adam Sulewski - żeglarstwo. Prywatna strona o żeglarstwie pełnomorskim.
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PatrykPatyk Gość
|
Wysłany: 03 Kwi 2019 19:08 Temat postu: Hotel Krakow |
|
|
Jak znaleźć odpowiedni hotel Kraków? Macie możę jakieś pomysły? Zależy mi, żeby to był ciekawy hotel w Krakowie przede wszystkim w dobrej lokalizacji. Najlepiej by było, żeby nocleg akceptował także zwierzaki, pojechałbym do Krakowa z psiakami.
Szukając takiego hotelu najbardziej, jak do tej pory podoba mi się Plaza Hotel Kraków, mają bardzo fajne opinie na TripAdvisor, no i wystarczy zobaczyć galerię hotelu na stronie - wygląda naprawdę smakowicie.
Hotel jest zlokalizowany na Podgórzu - wydaje mi się, że to bardzo fajna lokalizacja, macie jakieś opinie na ten temat? Podobno Kazimierz jest blisko a okolica jest bardzo ładna, jedna z ciekawszych i bardziej modnych w Krakowie, także muszę powiedzieć, że kusi mnie pojechanie do takiej lokalizacji.
Także kochani, niech nie będę zdany jedynie na łaskę opinii z TripAdvisora czy gorzej, Google - czy polecicie coś? Może znacie ten hotel Kraków? Może warto rozważyć apartamenty zamiast hotelu? To też jest coś, nad czym się zastanawiałem sporo osób mi to polecało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dymik Gość
|
Wysłany: 10 Kwi 2019 08:12 Temat postu: |
|
|
Skoro mowa o noclegach, to może podpowiecie jakiś sprawdzony hotel lub motel nieopodal Okęcia? Proszę o info, sprawa dość pilna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laupher Gość
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|